Over ons

Neem een kijkje
achter de schermen

T4Change is een jong en dynamisch IT-consultancy bedrijf waarbij de tevredenheid van de eindgebruiker centraal staat.

Onze ervaren specialisten zijn uw strategische partner voor het optimaliseren en inrichten van uw digitale werkplek omgeving. Innovatie zit verankerd in het dna van onze organisatie. Deze combinatie van kennis en innovatie maakt ons tot interessante gesprekspartner voor beheer van bestaande omgevingen én begeleiding van de transformatie naar de ideale toekomstige werkplek.

Onze aanpak

Als ervaren specialisten bij T4Change pakken we dingen net iets anders aan. We willen het maximale uit uw omgeving halen. Door analyse en rapportages kunnen we bestaande software slimmer inzetten. We stippen pijnpunten aan, bespreken die met u en lossen deze voor u op. Deze dienstverlening is in te zetten op een grote diversiteit aan problemen.

 

Een van onze belangrijkste speerpunten is een hoge mate van commitment naar de klant uitdragen. Om deze reden zullen we er altijd alles aan doen om u als klant te ondersteunen. Hierbij geldt: U voert de regie, wij helpen u met de inhoud.

We zoeken naar oplossingen en zorgen ervoor dat in korte tijd de juiste expertise bij u op de stoep staat.

Daarnaast hanteren wij bij T4Change een no-nonsense aanpak: we vinden dat afspraken tussen twee partijen gewoon helder moeten zijn. Wanneer we een offerte uitbrengen met een x aantal dagen voor een consultancy project, zullen onze consultants er alles aan doen dit target ook te halen. Mocht dit onverhoopt toch niet lukken, dan zullen wij de tarieven aanpassen. Op deze manier ontstaat er risicospreiding, en is er voor beide partijen druk om de klus geklaard te krijgen.

‘Vraag hier vrijblijvend een gesprek aan’ – button

 

Oprichting

In 2016 werd T4Change opgericht door Mike Cobussen en Gerko van Veen. Deze samenwerking kwam tot stand vanuit een gedeelde passie voor IT gericht op de eindgebruikerstevredenheid. Er werd ingezet om écht een verschil te maken voor de klant. En zo ontstond een organisatie die in dienst staat van hun klanten én hun medewerkers.

Inmiddels zijn we 6 jaar verder. Het bedrijf is uitgegroeid van 2 naar 13 medewerkers, allemaal met verschillende achtergronden, interesses en kwaliteiten. We zijn een keer gewisseld van werklocatie, en zijn inmiddels gevestigd in ons eigen pand in Veenendaal. We hebben een prachtig klant portfolio opgebouwd en hebben onze bedrijfsvoering uitgebreid van consultancy en detachering naar managed services. En dit is nog maar het begin!

 

Werken bij

Onze medewerkers zijn het hart van de organisatie en worden om die reden zorgvuldig uitgekozen. Ben jij enthousiast geworden over T4Change? Wij zoeken vooral mensen die gepassioneerd zijn, commitment hebben, willen groeien, nieuwsgierig zijn en zichzelf willen uitdagen.

Er staan geen specifieke vacatures op onze website, omdat wij altijd op zoek zijn naar goede young en senior professionals. Er wordt voornamelijk gezocht naar IT-specialisten, maar wij zijn eigenlijk vooral op zoek naar een goede match tussen het bedrijf en de nieuwe medewerker. Zo kunnen ook projectmanagers, communicatieadviseurs, business developers of HR-specialisten altijd bij ons aankloppen.

Herken jij jezelf hierin? Stuur ons je C.V. en een korte beschrijving over jezelf naar vincent.boer@t4change.nl (HR-manager).

 

 

OVER ONS

Klanten van T4Change

Een greep uit onze klanten:

Wij realiseren en bewaken de wensen van onze klanten. We anticiperen op hun toekomstige belangen en brengen dit vroegtijdig ter sprake. Pro-actief, met kennis van de huidige cloud-oplossingen én met kennis van de nieuwste End-User-Computing mogelijkheden voor morgen. Soms gaat het alleen om een Health-Check of Second Opinion. Maar meestal begeleiden wij onze klanten meerjarig in beheer en transformatie naar de toekomst. Wat u ook zoekt, wij staan open voor gesprek.

OVER ONS

Onze Partners

Een greep uit onze klanten:

Wilt u meer informatie over de volgende bedrijven? Klik op een van de logo’s voor meer informatie.

IGEL is de leverancier van een geavanceerd Operating System voor zowel on-premise als op Cloud-gebaseerde werkomgevingen met toonaangevende softwareoplossingen als IGEL OS™, IGEL UD Pocket™ (UDP) en IGEL Universal Management Suite™ (UMS). Deze oplossingen vertegenwoordigen een veiliger, beter beheersbaar en kostenefficiënter platform voor het beheer van endpoints dat ondersteuning biedt voor vrijwel elk x86-apparaat.

De software van IGEL bestaat uit de Workspace Edition en de Universal Management Suite en kan worden aangevuld met het Enterprise Management Pack. De Workspace Edition bestaat uit het IGEL OS en optimaliseert standaard zowel Audio als Video door het meegeleverde Multi-media Codec Pack. De Universal Management Suite is de management software voor het eenvoudig en veilig beheren van ieder IGEL OS endpoint met standaard High Availability (HA) en de Igel Management Interface (IMI) voor het creëren van workflows en integraties. Het Enterprise Management Pack biedt oplossingen voor onder andere Remote Device Management, het bouwen van niet standaard applicaties en het monitoren en bijhouden van gekoppelde randapparaten.

IGEL UD Pocket is de Enterprise OS oplossing voor elk apparaat wat van USB kan opstarten. Naast het behouden van het bestaande OS kan aan zowel externe adviseurs als thuisgebruikers op een veilige en eenvoudige manier toegang tot uw werkomgeving worden geboden zonder in controle te zijn van het persoonlijke apparaat .

IGEL OS is platform onafhankelijk en werkt op elk compatibel 64-bit x86 apparaat. Voor diegenen die IGEL OS willen koppelen met hardware van wereldklasse, leveren IGEL endpoints een hoge beveiliging en optimale prestatie met een vertrouwde, probleemloze ervaring. De thin clients zijn ontworpen om te dienen als ideale endpoints voor een breed scala aan gebruiksscenario’s, van eenvoudige toegang tot het web en kantoorapplicaties tot de meest veeleisende engineering- en ontwerp workloads. De in Duitsland ontwikkelde endpoint-oplossingen van IGEL worden geleverd met beheerfunctionaliteit, een hardware garantie van vijf jaar en softwareondersteuning van 3 jaar (na end-of-life). Bedrijven kunnen hiermee forse kostenbesparingen realiseren door de levensduur van endpoints te verlengen en vanuit één dashboardinterface uitgebreide controle te krijgen op alle apparaten waarop IGEL OS draait.

IGEL heeft vestigingen in alle delen van de wereld en wordt vertegenwoordigd door partners in ruim 50 landen.

Ga voor meer informatie over IGEL naar www.igel.com.

Ivanti; een nieuwe naam met gerenommeerde merken
Ivanti een bedrijf wat sinds 2017 op de markt is, maar wel het meest bekend is geworden met het merk LANDESK, wat al sinds jaar en dag in het IT landschap bekend was. Sinds de overname in 2009 door een investeringsmaatschappij heeft LANDESK in de loop der jaren een aantal bedrijven verworven die allemaal betrekking hebben op hun systems management platform. Naast AppSense had LANDESK ook Shavlik (patching & security) en Wavelink (EMM) verworven en meest recent zijn ze samengevoegd met HEAT. In plaats van alle producten onder de naam LANDESK te noemen, wat toch nog vaak wordt geassocieerd met ‘traditioneel fat client systeembeheer’, is het bedrijf ge-re-brand naar Ivanti wat meer past op de evoluerende managementvisie.

Oplossinggebieden:

ITSM

IT Service Management (ITSM) is goed startpunt voor digitale transformatie en is een uitstekende oplossing om te bepalen waar de organisatie staat. Bijvoorbeeld, als een nieuwe werknemer contact moet opnemen met een IT-afdeling, om toegang tot het netwerk te krijgen, in plaats dat ze dat middels een self-service portaal dit zelf kunnen doen, dan is er nog werk te verzetten. Organisaties die gebruik maken van de Ivanti ITSM oplossingen en weten deze goed afgestemd te krijgen op hun organisatie slagen erin om doormiddel van analyses, automatisering en andere technologieën beter in te spelen op de behoefte van de organisatie. Het helpen van gebruikers behoefte in plaats van sec de middelen te beheren, geeft een beter beeld wat er speelt binnen de organisatie en wat er nog komen zal. Hierdoor kunnen aanzienlijke verbeteringen in gebruikersproductiviteit, agility en tevredenheid kunnen worden bewerkstelligd.

ITAM
IT asset management (ITAM) oplossing helpen organisaties ongebruikte softwarelicenties terug te krijgen en door die vervelende audits heen te komen. Binnen de ITAM suite geven rapportage-, analysefuncties en opties duidelijke, nauwkeurige en actuele informatie aan uw team, audit bureau’s en ‘C-level’ management, op het moment dat dat nodig is. Met de oplossing als ITAM voorkom dat illegale software binnen de organisatie draait, ben in controle van compliance en kunnen beslissingen genomen worden over het uit faseren van “unsupported” software. Daarnaast kan de Ivanti License Optimizer u helpen om complexe, server-gebaseerde enterprise producten te begrijpen zoals die aangeboden door Oracle, Microsoft, VMware en IBM.

Security
Security is tegenwoordig niet alleen een kwestie van het hebben van een firewall en een goed antivirus programma. Toen in 2017 er twee varianten van cryptolockers (WannaCry, Petya) binnen organisatie binnendrongen en dit te wijten was aan het gebrek van het patchen van de software, zijn organisatie meer tijd en resources aan het besteden aan het patch management. Tevens beseffen organisaties nu ook beter dat “standaard” antivirus programma’s onvoldoende bescherming bieden en ondanks deze faciliteiten dit soort software nog steeds weet binnen te dringen. Met Application Control van AppSense kan ongeauthorizeerde applicaties worden gestopt en kunnen lokale administrators accounts beter worden beveiligd. Met Patch management kan als extensie op SCCM of standalone het patch level van de gehele IT-infrastructuur naar een hoger niveau worden getild, waardoor security breeches eerder worden gedicht.

UEM/User focus
Snelle aanlogtijden? Roaming gebruikers met robuuste, altijd gepersonaliseerde desktops? transparante OS en fysiek-naar-virtuele migraties? Easy PC refreshes? Ivanti Environment Manager, aangedreven door AppSense, maakt de droom een ​​realiteit met on-demand personalisatie en een specifieke, contextuele beleidscontrole. IT levert een geweldige gebruikerservaring, waardoor gebruikers precies krijgen wat ze nodig hebben om hun werk te doen. Raakt de data op de laptop regelmatig kwijt, of slingert uw bedrijfsdata op USB keys, dropbox of andere mobiele devices op een ongecontroleerde wijze. Met File-Director van AppSense is het mogelijk een consolidatie slag te maken en de data weer gecontroleerd in eigen beheer te krijgen, zonder verlies van functionaliteit voor uw gebruikers.

  • Autonome Cybersecurity, volledige bescherming voor endpoints, IoT en de cloud

Bescherming voor hoe we leven en werken

Een groep specialisten op het gebied van beveiliging en intelligence zag hoe slimme aanvallers er schijnbaar moeiteloos in slaagden om toegang te krijgen tot endpoints. Traditionele benaderingen boden onvoldoende bescherming. Ze richtten SentinelOne op om een totaal nieuwe aanpak voor endpointbeveiliging te ontwikkelen. In dit platform worden AI (artificial intelligence, oftewel kunstmatige intelligentie) en machine learning toegepast om bekende en onbekende bedreigingen tegen te houden.

Frustraties door uw antivirusoplossing?

Met de autonome endpointbeveiliging van SentinelOne bespaart u tijd doordat gebruik wordt gemaakt van meerdere AI-engines. U krijgt volledig inzicht in alle activiteiten en u kunt dreigingen zelfs terugdraaien, met één agent.

Singularity Platform

Het SentinelOne-platform levert de bescherming die u nodig heeft om bekende en onbekende dreigingen te voorkomen, te detecteren en eventuele schade ongedaan te maken.

 • Singularity Complete; het enterprise security platform van de toekomst
  Alle vitale beveiligingsfuncties bij elkaar. Ontworpen voor organisaties die op zoek zijn naar een oplossing van enterpriseklasse met één agent voor preventie, detectie, reactie en opsporing voor endpoints, de cloud en IoT, in combinatie met automatisering.
 • Eén agent voor consolidatie;
  Voor EDR (Endpoint Detection and Response), NGAV (Next-Generation Antivirus) en gedragsgerichte AI (Artificial Intelligence), beheer van netwerk, USB- en Bluetooth-apparaten, identificeren van onbetrouwbare apparaten en beschermen van het netwerk met Ranger IoT
 • Storyline automatiseert inzichtelijkheid;
  Storyline creëert context in real-time bij de bron
 • ActiveEDR geautomatiseerde responses;
  ActiveEDR responses zijn onderdeel van dezelfde codebasis als de preventiemechanismen. Los dreigingen op met één muisklik, zonder scripting op 1, of meerdere, of zelfs alle apparaten. Eén API met meer dan 350 functies bieden een basis voor verdere automatisering
 • Hunter’s Toolkit;
  Toonaangevende, historische EDR-dataopslag met hoge prestaties. Inzicht van 14 tot 365 dagen. Deep Visibility en Storyline om dreigingen op te sporen. Aanpasbare netwerkisolatie, veilige remote shell en handmatig en automatisch ophalen van schadelijke en onschadelijke bestanden voor Windows, Mac en Linux. Optionele sandbox integraties voor aanvullende dynamische analyse
 • Integratie van MDR-services;
  Vigilance MDR, SentinelOne’s, wereldwijde SOC, zorgt ervoor dat elke dreiging wordt gecontroleerd, aangepakt en gedocumenteerd, en alleen naar u wordt geëscaleerd als dat nodig is. Vigilance MDR PRO voegt digitale forensische onderzoeksservices (DFIR) toe voor uitgebreide, diepgaande analyses en reacties. SentinelOne Readiness biedt hulp bij de implementatie, elke drie maanden ONEscore-statusevaluaties voor omgevingen en mogelijkheden voor verbetering.
 • Singularity Core; Cloud Native NGAV
  Singularity Core biedt een kleine set aan features en bevat SentinelOne’s endpoint security. Het is het instap product op het gebied van endpoint security met basis EDR functionaliteit voor organisaties die hun huidige legacy AV (Antivirus) of NGAV (Next-Generation Antivirus) willen vervangen voor een EPP (Endpoint Protection Platform) die effectiever is en eenvoudiger te beheren.

 

 • Singularity Control; Security met suite-features
  Biedt alle functionaliteit die Core biedt aangevuld met security features als Firewall Control, Device Control en meer
 • Network control;
  Controle over inbound en outbound network verkeer voor Windows, Mac en Linux. Gecentraliseerde en aanpasbare op policies gebaseerde controle met hiërarchische overerving. Tagging-mechanismen voor gestroomlijnde beleidstoewijzing en administratieve duidelijkheid. Locatiebewustzijn voor het dynamisch toepassen van netwerk control op basis van de fysieke locatie van een systeem.
 • Device Control;
  Granulaire controle voor USB en Bluetooth op Windows en Mac. Gecentraliseerde en aanpasbare op policies gebaseerde controle met hiërarchische overerving. Controle over ieder USB apparaat, niet alleen opslag apparaten en specificeer volledig lezen/schrijven of alleen-lezen. Controle over Bluetooth per protocolversie en per specifiek Bluetooth-apparaattype. Controle over Bluetooth Low Energy-apparaten
 • Rogue Device Discovery;
  De Rogues-functie identificeert de endpoints die nog niet door SentinelOne beschermd zijn en maakt hiervoor gebruik van passieve en actieve netwerk sweeps om bedrijfsbreed inzicht te bieden. Neemt de onzekerheid weg over de vraag of uw netwerk al dan niet voldoet aan de regelgeving door hiaten in de implementatie te ontdekken. Hiervoor is geen extra software, wijzigingen in het netwerk of hardware nodig.

 Naast bovenstaande platform packages biedt SentinelOne aanvullend een aantal platform producten:

 

 • Singularity XDR; Uitgebreidere Detectie & Response
 • Singularity Cloud; Container & Cloud Workload Security
 • Singularity Identity; Indentity Security
 • SentinelOne Data; Schaalbaar data beheer
 • Singularity Mobile; Verdediging voor mobiele dreigingen
 • Singularity Ranger; Netwerk zichtbaarheid en controle
 • Singularity Ranger AD; Active Directory Security
 • Singularity Hologram; Misleiden van aanvallers
 • Singularity XDR Power Tools; Geavanceerde XDR tools

Meer weten wat we met SentinelOne voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden. Mail ons vandaag nog op info@t4change.nl of bel ons op +31 85 3034829

DeviceTRUST geeft IT een extra dimensie door context te geven aan het gebruik van IT-diensten. De gebruikers krijgen alle vrijheid om hun werkplek van elke werkplek, op elk device, op elk netwerk gebruiken, terwijl IT-Afdelingen zich kunnen committeren aan compliancy regels en beveiliging.

DeviceTRUST  wordt geleverd met meer dan 200 out-of-the-box hardware, software, netwerk, security, performance en locatie gebaseerde contextuele mogelijkheden voor zowel de virtuele als de fysieke werkplekken. DeviceTRUST can makkelijk worden geintegreerd in een bestaande Workspace Managment oplossing en heeft geen additionele infrastructuur nodig. De context van de gebruiker is altijd up-to-date en elke wijziging in de context zorgt voor een voor gedefinieerde verandering.

deviceTRUST – Contextualizing IT

Avanite, fixing real world problems facing administrators today.

Sinds 2016 is T4Change officieel premium partner van Avanite waar we trots op zijn. Avanite deelt de visie van T4Change, waarbij de werkplek een essentieel stuk gereedschap is voor de medewerker en deze de beste gebruikerservaring moet geven om de medewerker optimaal te kunnen laten presteren.

Avanite ontwikkelt haar software en hanteerd daarbij twee simpele regels:

 1. Het moet de beste gebruikerservaring geven aan de gebruiker
 2. Het moet simpel te beheren zijn voor de beheerders

Web Cache Management software

Als eerste in de markt biedt Avanite de mogelijkheid aan om de browser informatie zoals cookies, historie, DOM store objecten en de Webcache database van gebruikers te managen. Met de introductie van Windows 8 en Internet Explorer 10, heeft Microsoft de manier hoe informatie wordt verwerkt voor applicaties die van internet gebruik maken drastisch gewijzigd. Waar in het verleden een paar simpele cookies en history bestanden werden bewaard op de harde schijf. Is er nu interactie met de registry en nog belangrijker is er een referentie database onder de naam Webcache01.dat actief. Deze database alleen begint met een grootte van standaard 32 Mb en groeit gestaag bij gebruik van onder ander de internet explorer, wat uiteindelijk resulteert in:

 • Lange inlogtijden voor gebruikers
 • Extra storage nodig voor het opslaan van de gegevens
 • Veel data bandbreedte gebruik over het netwerk
 • Steeds trager worden browsers voor de gebruikers

Daarnaast zien we met de komst van Windows 8 dat niet alleen de internet informatie in de betreffende database wordt opgeslagen. Ook informatie van de Universal Apps en het browsen door je lokale netwerk is informatie wat wordt verwerkt in dezelfde database. Potentieel kan dit betekenen dat de Webcache01 database kan uitgroeien tot groottes van gigabytes.

WebCache Manager is het enige product wat de WebCache database grootte kan inperken en de beheerders volledige controle geeft over de database. en de daarbij aanverwante zaken zoals cookies bestanden en zorg te dragen dat alleen de noodzakelijke informatie bewaard blijft.

WebCache management kan worden gebruikt in combinatie met alle bestaande workspace management tooling zoals bijvoorbeeld Ivanti (RES, AppSense), LiquidWareLabs, Citrix Profiler, VMWare UEM of Roaming Profiles.

 

VMware een strategische partner in de werkplek

VMware is al jarenlang een marktleider op het gebied van virtualisatiesoftware. Het is een gerenommeerd merk dat altijd als eerste met nieuwe ontwikkelingen komt. Met VMware kunt u genieten van een veilige, stabiele en zeer krachtige oplossing op verschillende gebieden.

Het meest bekend van VMware is nog steeds het ESX platform en alle management diensten die er om heen zitten.

Echter minder bekend is dat VMware een degelijk VDI oplossing kent. Die op het alom geprezen stabiele virtualisatie laag waar VMware zo groot is geworden kan draaien en een gedegen alternatief is voor Citrix Het platform VMware Horizon® levert virtuele of gehoste desktops en applicaties via een enkel platform naar eindgebruikers. Deze desktop- en applicatiediensten, waaronder RDS-hosted apps, gevirtualiseerde apps met VMware ThinApp®, SaaS-apps en zelfs gevirtualiseerde apps van Citrix, ongeacht op welk platform. Horizon helpt IT-beheer, beheert en beveiligt alle Windows-resources die eindgebruikers willen, met de snelheid die ze verwachten, met de efficiënte zakelijke eisen.

Naast deze oplossing heeft VMware ook Airwatch in zijn portfolio opgenomen middels een overname in 2014 een Enterprise Mobility Suite. Airwatch is al jarenlang marktleider op het gebied van Enterprise mobility en biedt mogelijkheden om controle te houden over:

 • Mobile Security,
 • Mobile Device Managment
 • Mobile Application Management
 • Mobile Content Management
 • Mobile Email Management
 • Bring Your Own Device (BYOD)

T4Change kent als geen ander deze markt en heeft gecertificeerde mensen in dienst die u kunnen ondersteunen in de afwegingen en de implementatie van deze oplossingen.

De motor achter de digitale transformatie

Citrix is volledig gefocust op één principe: het op een veilige en eenvoudige manier toegankelijk maken van apps en data. Vanaf elke locatie. Op elk gewenst moment. En op elk device en via elk netwerk.

Organisaties moeten de vrijheid krijgen om de grenzen van hun productiviteit en innovatiekracht te verleggen. Mensen moeten in staat zijn overal te werken. En IT-afdelingen moeten de zekerheid hebben dat hun kritische systemen altijd toegankelijk en veilig zijn.

Daarom wil Citrix een wereld creëren waarin mensen, organisaties en ‘dingen’ op een veilige manier verbinding hebben en bereikbaar zijn. Een wereld waar alle bedrijfsvoering op digitale wijze plaats vindt. Een wereld waarin onze klanten vrij zijn om het buitengewone mogelijk te maken. We willen dit bereiken door de beste geïntegreerde technologische diensten ter wereld te ontwikkelen voor het veilig aanbieden van apps en data ⎯ altijd en overal.

Strategieën om onze visie werkelijkheid te maken

De meest uiteenlopende organisaties gaan digitaal werken. Ze moeten disruptieve bedrijfsmodellen ontwikkelen en nieuwe manieren vinden om betrokkenheid te creëren bij zowel medewerkers als klanten. Iedereen gaat anders werken. De complexiteit en beperkingen van de systemen van vroeger en de securityproblematiek houden veel organisaties nog tegen om de digitale toekomst echt volledig te omarmen.

Wij denken dat er een betere manier is om de digitale organisatie mogelijk te maken. Wij willen de digitale transformatie kracht bijzetten en onze visie werkelijkheid maken door ons te focussen op de volgende vier strategieën:

 • Leider worden op het gebied van Workspace as a Service (WaaS) met het meest complete en geïntegreerde platform voor het veilig aanbieden van apps, data en netwerken ‘as a service’ in de Citrix Cloud.
 • Ons leiderschap en onze groei versterken op het gebied van application delivery, virtualisatie en mobility.
 • Een duidelijke leiderspositie verwerven voor secure network delivery solutions voor organisaties, mid-market en strategische serviceproviders.
 • Uitgroeien tot de preferred en meest gebruikte oplossing voor Enterprise File Synchronization and Sharing (EFSS) voor zakelijke gebruikers in alle segmenten.

You can only change IT, If you love doing IT T4Change is ontstaan door de samenwerking van twee experts uit het vak die elkaar perfect aanvullen. Zo ervaart u dat specialisatie altijd leidt tot optimalisatie. Onze specialiteit ligt bij u, de eindgebruiker, en hoe uw werkomgeving optimaal in te richten.

Start the change now!

Leon onze mascotte is dé go-to kameleon voor al uw vragen binnen onze branche en weet zich altijd goed te blenden in uw omgeving.