Security

Patching en Endpoint Protection Suites

Computer security concept. Virus in program code

We zien steeds vaker dat niet de website of het datacenter van de organisatie het doelwit is van een aanval, maar dat de aanval gericht is op de individuele werkplek. Immers deze werkplek heeft de toegang tot alle belangrijke gegevens in het datacenter. Standaard beveiliging met een firewall en antivirus scanner is hedendaags niet meer afdoende om de moderne threat af te wenden. Security op de werkplek is niet langer een kwestie van alleen maar een virusscanner en firewall. Bij hedendaagse security op de werkplek is het van essentieel belang je patching beleid op orde te krijgen, welke IT middelen zijn gepatched, welke middelen hebben de laatste antivirus definities, hoe staat het met het patchen van je middleware componenten, etc.

Door gebruik te maken van Ivanti Patch for Endpoints of Patch for SCCM, (powered bij Shavlik) kan u de brede scope van alle software op de werkplek beheren en beheersen en heeft u controle over wat er gepatched dient te worden. T4Change zijn gespecialiseerd in het installeren van de oplossing voor SCCM en stand-alone organisatie. Wacht niet tot de volgende dreiging, maar zorg dat u gepatched bent.

Antivirus werkt niet tegen de moderne threats

Naast patching zien we ook dat traditionele anti-virus software niet meer werkt. Bij 0-day attacks kunnen virusscanners geen afdoende bescherming meer geven. We zien hier dat er een nieuwe aanpak nodig is, indien u geavanceerde aanvallen de baas wilt blijven. SentinelOne biedt Endpoint én server bescherming. Wat SentinelOne zo uniek maakt ten opzichte van de concurrentie is onze gedragsmatige modellen die bijna elk soort aanval kunnen detecteren zonder kennis te hebben van het bestaan van het virus. SentinelOne scant niet op basis van hash, maar stuurt op basis van gedrag van een applicatie en grijpt dan in om te voorkomen dat de schade wordt gemaakt.

SentinelOne is een compleet Endpoint Protection System (EPS), met mogelijkheden als forensisch en de mogelijkheid hebben om de computer in de oude staat te herstellen.

Wij laten u Shavlik of SentinelOne graag zien in een demo!

Meer weten?

Laat uw gegevens achter en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om uw vragen te beantwoorden.Ik geef toestemming om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacy verklaringIk geef toestemming om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacy verklaring