Enterprise Mobility

Enterprise mobility vraagstukken

enterprise mobility Huidige kantoor inrichtingen met vaste desktops en monitoren worden vandaag de dag veel zeldzamer. De huidige trend is toch mobiel en met mobiel bedoelen we tegenwoordig niet alleen onze telefoon meer. Laptops, tablets, smartphone worden steeds vaker ingezet om privé te gebruiken, maar wordt ook ingezet voor zakelijke doeleinden. Deze trend zet zich de komende jaren alleen maar door. Maar hoe kun je als organisatie controle houden over de toegang en veiligheid van (gevoelige) zakelijke informatie op dit soort gemengd gebruikte componenten. Hierin kan Enterprise Mobility Suite (EMS) een oplossing bieden. EMS staat voor het management en beheer van het gebruik van mobiele apparaten voor zakelijke doeleinden.

Binnen T4Change hebben we experts die zowel zijn gespecialiseerd in VMWare Airwatch, Citrix XenMobile als Microsoft Intune. We kunnen u niet alleen adviseren over de inrichting van een EMS oplossing, maar ook u helpen in het selecteren van de juiste oplossing. Welke oplossing past het beste bij mijn beheerders, gebruikers, devices, applicaties, toekomst plannen en/of security beleid?

Wilt u meer weten of een oplossing, een demo of een onafhankelijk advies, neem contact op met ons. We helpen u graag.

Meer weten?

Laat uw gegevens achter en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om uw vragen te beantwoorden.Ik geef toestemming om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacy verklaringIk geef toestemming om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacy verklaring