End User Management

De ultieme gebruikerservaring

End-User werkplekken personaliseren én toegang geven tot de data die zij nodig hebben. Tegelijkertijd policy, beveiliging en performance realiseren. Vanuit onze achtergrond zijn wij ervaren gecertificeerde AppSense specialisten met een AppSense Consultancy Partnership.

Echter dit is niet ons enige kennisgebied. Workspace Management, kent vele varianten zoals RES Workspace Manager, VMWare User Environment Management, Citrix User Profile Management of een roaming profiel oplossing, deze oplossingen hebben onze aandacht en kennen we als geen ander. In deze gebieden kunnen we ondersteunen, adviseren, analyseren en waar mogelijk verbeteren voor een goede gebruikerservaring.

Of kent u problemen zoals trage webbrowsers binnen uw werkplek, zijn de cookies niet meer te managen of is het profiel te groot geworden door alle informatie die de webbrowsers verzamelen. Ook hierin kan T4Change u helpen met unieke oplossingen, waardoor uw informatie onder controle blijft en de gebruikerservaring goed blijft.

Wilt u meer weten of een oplossing, een demo of een onafhankelijk advies, neem contact op met ons. We helpen u graag.

Meer weten?

Laat uw gegevens achter en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om uw vragen te beantwoorden.Ik geef toestemming om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacy verklaringIk geef toestemming om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacy verklaring