Werkplek Strategie

Wat is eigenlijk een werkplek strategie?

De afstemming van middelen op de werkpatronen binnen een organisatie, om zo top prestaties mogelijk te maken en de kosten te verlagen.

Werkpatronen veranderen constant, door onder andere nieuwe oplossingen en ontwikkelingen in de markt, door internationalisering, fusies, medewerkers met een veel hoger verloop en de manier van communiceren. Denk hierbij ook aan het ontstaan van een nieuw ras werknemers die nu de school verlaten. Deze werknemers zullen een omgeving vragen die hen aantrekt, voldoet aan hun behoeften en hun een stimulans biedt om te blijven. Deze werknemers vragen om een betere balans tussen hun privé leven en werk en zijn niet meer gebonden aan de 9 tot 5 uren. Of denk aan mobiliteit, wat hedendaags een gegeven is binnen organisaties, zelfs al zonder formele beleidsmaatregelen.

T4Change helpt u in uw reis naar het ontwikkelen van de nieuwe werkplek. Onze architecten weten waar ze over praten en hebben een zeer brede kennis van de oplossingen die beschikbaar zijn in de markt. Hierbij kijken we niet alleen naar de gevestigde orde, maar durven we ook nieuwe oplossingen te onderzoeken.

Thema waar we in kunnen adviseren zijn:

  • Security vraagstukken
  • Infrastructurele vraagstukken cloud vs on-premise diensten of integratie van clouddiensten
  • Gebruikers ervaring (UX), beheerbaarheid vraagstukken
  • automatiserings vraagstukken, selfservice, monitoring vraagstukken
  • Unmanaged device vraagstukken
  • Managed device vraagstukken
  • Semi Managed of mix van managed en unmanaged devices
  • Mobility
  • Asset management

Onze ervaren specialisten ontwikkelen en creëren een schaalbaar en compleet geoptimaliseerde solutions design, taylor made. Zowel het fysieke design als de logica in uw ontwerp zijn van het hoogste niveau. Altijd in aansluiting op uw uitgangspunten. U kiest de Designer oplossing die u wilt. Wij vullen deze voor u in. Infrastructuur design, functioneel design of operatie handleiding, zijn zo een paar voorbeelden.

Meer weten over de werkplek strategie? Neem contact met ons op!

Meer weten?

Laat uw gegevens achter en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om uw vragen te beantwoorden.Ik geef toestemming om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacy verklaringIk geef toestemming om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacy verklaring