AppSense V10 Upgrade

Upgrade uw AppSense omgeving naar Ivanti 10.x

Voor AppSense v10 hebben wij een speciaal Upgrade Package ontwikkelt. Organisaties hebben tot april 2018 de mogelijk om te upgraden van hun 8.6 omgeving naar de AppSense of beter gezegd Ivanti 10.x. Echter door de wijzigingen in de structuur van personalisatie, de integratie van nieuwe functionaliteit en de wijziging van de Server Configuration Utility, zien we regelmatig, deze projecten pijnlijk verlopen.

Door de ervaring die we hebben als T4Change krijgt u middels dit package de beste zorg en heeft u zekerheid dat de oplossing als “best practice” is geinstalleerd en geconfigureerd. De impact zal hierbij tot minimum worden beperkt en transitie zal hierbij zorgvuldig worden voorbereid.

T4Change doet hierbij een inventarisatie van de functionele eisen/ wensen. Zal de omgeving analyseren en op basis hiervan een plan van aanpak opstellen en de omgeving “upgrade ready” maken. Dit wordt alles wordt in overleg met u bepaald op basis van de functionele eisen en wensen ten aanzien van de nieuwe feautures en de beschikbare onderhoudswindows. Wij begeleiden en kunnen u indien gewenst, hierin volledig ontzorgen.

Bij goedkeuring, plannen we de upgrade in uw onderhouds-window uit en nadien geven we als T4Change nazorg op de omgeving.

Meer weten over de werkplek strategie? Neem contact met ons op!

Meer weten?

Laat uw gegevens achter en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om uw vragen te beantwoorden.Ik geef toestemming om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacy verklaringIk geef toestemming om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacy verklaring