Werkplek Analyse

Analyseer uw werkplek

T4Change heeft ruime ervaring met het analyseren van bestaande ICT werkplek omgevingen. Actuele verbeterkansen en risico’s brengen wij helder in beeld. Onze specialisten brengen ook de aansluiting van huidige systemen op toekomstige ambities in kaart. Het doel is om ervoor te zorgen dat IT flexibel en dynamisch in staat is om nieuwe technologieën in te zetten en te aller tijde tegemoet komt aan de behoeftes van de organisatie.

Algehele Werkplek-analyse

Dit onderzoek is erop gericht vast te stellen welke oplossingen het beste passen bij uw specifieke werk plek omgeving. We analyseren hoe uw beheer proces eruit ziet. We beoordelen actuele pijnpunten van de gebruikers werkplek én vormen een beeld van de gewenste verbeteringen voor de toekomst. Dit alles brengen we samen tot één advies.  De werkplek-analyse geeft een onafhankelijke duidelijk beeld over de mogelijke kansen, invulling en ROI hiervan.

Ivanti/AppSense Desktopnow Health Check

Onze AppSense Health Check is ontwikkeld om uw huidige AppSense design en configuraties door te lichten. Hierbij worden alle componenten doorgelicht, bekeken hoe deze zijn geïnstalleerd, wordt het back-end geanalyseerd, issues vanuit de omgeving besproken en worden best-practices van AppSense met de omgeving vergeleken. Hieruit vloeit een concreet advies rapport voort met verbeter voorstellen voor de omgeving, welke zullen worden gepresenteerd. Eventueel kan een plan van aanpak worden uitgewerkt en de verbeterpunten worden doorgevoerd.

Meer weten over de werkplek analyse? Neem contact met ons op!

Meer weten?

Laat uw gegevens achter en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om uw vragen te beantwoorden.Ik geef toestemming om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacy verklaringIk geef toestemming om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacy verklaring