Services

Alle Diensten Onder 1 Dak

LogoVan ondersteuning tot architect, van workshop tot een compleet werkplek design, onze T4Change specialisten zijn u graag van dienst. De medewerkers van T4Change hebben kennis van zaken, zijn pro-actief, hebben commitment, staan dag en nacht voor u klaar en leveren de hoogste kwaliteit.

Daarnaast heeft T4Change Naast partnerships met Microsoft , Citrix en VMWare is T4Change Certified Solution Partner van Ivanti en Premier Partner van Avanite en SentinelOne. Hierdoor kunnen we als partner garanderen dat de producten volgens best-practice van de vendor zullen worden geïmplementeerd en zal worden onderhouden en gereed is gemaakt voor toekomstige releases. Door de korte lijnen kan snel worden geacteerd bij calamiteit en kunnen we u als eindklant een garandeerde stabiele omgeving geven.

EMM/MDM/MAM

We kunnen een breed scala aan expertise leveren op het gebied van de mobiele werkplek. We hebben gecertificeerde mensen in dienst die u kunnen adviseren over VMWare Airwatch, XenMobile en Microsoft Intune. Naast advies kunnen we (samen met u) een strategie bepalen die het beste aansluit bij uw toekomstplannen.

Windows Werkplek

We hebben gecertificeerde consultants met diepgaande kennis op het gebied van o.a. Microsoft, XenApp, XenDesktop en RDS en producten als RES/ AppSense en Ivanti. Onze consultants beschikken over ruime ervaring op het gebied van onder andere design, implementaties, migraties en upgrades.

Security

Onze security experts zijn gecertificeerde Ethical Hackers. Zij kennen als geen ander de hedendaagse dreigingen en kunnen u inzicht geven in het beveiligingsniveau van u organisatie en mogelijke impact van kwetsbaarheden en u optimaal adviseren over de te treffen maatregelen/ verbeteringen.

Meer weten?

Laat uw gegevens achter en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om uw vragen te beantwoorden.Ik geef toestemming om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacy verklaringIk geef toestemming om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacy verklaring