T4Change

Onze ervaren Specialisten zijn uw strategische partner voor het optimaliseren en inrichten van uw digitale werkplek omgeving.

Als ervaren specialisten bij T4Change pakken we dingen net iets anders aan. Willen het maximale uit uw omgeving halen. Door analyse en een rapportage kunnen we bestaande software slimmer in te zetten. We stippen pijnpunten aan, bespreken die om deze aan te pakken en op te lossen. Onze specialisten kunnen u ondersteunen bij een diversiteit aan problemen, projecten, migraties, operationele ondersteuning, performance management, interim management en onderhoud.  Of het nu gaat om security, inrichting of optimaliseren. We combineren onze expertise van bestaande werkplek technologieën met een hoog adaptief vermogen voor innovaties op dit werkgebied. We zoeken hierin naar praktische out-of-the-box oplossingen die makkelijk toe te passen zijn voor de hedendaagse problematiek.

Hierin zijn we niet eenkennig. Het maakt van ons een serieus aanspreekpunt voor zowel optimalisatie als transitie en beveiliging van uw werkplek inrichting. Ongeacht waar u nu staat, of waar u naar toe wilt. U voert de regie, wij helpen u met de inhoud.

Oprichting

T4Change werd in 2016 opgericht door een ervaren en gedreven Specialisten, die een echt verschil willen maken voor klanten. Geen commerciële achtergrond, geen winst bejag een gezonde organisatie die in dienst staat van hun klanten en hun medewerkers.

Onze aanpak

Problemen en pijnpunten zijn altijd vervelend voor de eindklant, maar door te delen in deze pijn staat u als klant er niet alleen voor. Door onze hoge mate van commitment bij T4Change zullen we er alles aan doen om de klant daarbij te ondersteunen. Zoeken we naar oplossingen en zorgen ervoor dat in korte tijd de juiste expertise bij u op de stoep staat.

Daarnaast vinden we als T4Change dat afspraken gewoon helder moeten zijn. Wanneer we een offerte uitbrengen met een x aantal dagen voor een consultancy project, zullen onze consultants er alles aan doen dit target ook te halen. Mocht dit onverhoopt toch niet lukken dan zullen wij de tarieven aanpassen.  Op deze manier ontstaat er risico spreiding, en is er voor beide partijen druk om de klus geklaard te krijgen. Zo onderhouden wij een duurzame relatie met heldere afspraken.

Onze medewerkers zijn het hart van de organisatie. Wij zoeken continue naar goede young en senior professionals die we kunnen ondersteunen met hun ambities, zodat ze met plezier naar hun werk gaan en hun kennis en kunde verder kunnen ontplooien.

Partnerships

T4Change helpt haar klanten om het maximale uit hun IT-infrastructuur en werkplek te halen. Onze kennis wordt niet alleen herkend en erkend door onze klanten en medewerkers maar wordt ook bevestigd door diverse toonaangevende leveranciers binnen de ICT-wereld.

Hierdoor hebben we als T4Change unieke partnerships met onder andere:

  • Ivanti, waarin we u kunnen adviseren in alle producten van Ivanti en een exclusief partnership om consultancy opdrachten te kunnen uitvoeren
  • Avanite, waarvan we een Premium partner en reseller zijn en u kunnen ondersteunen in alle implementatie trajecten.
  • SentinelOne Partnership, waarin we nauw samenwerken met de vendor, om maximaal u te kunnen adviseren over deze nieuwe manier van “endpoint protection” of antivirus.
  • Microsoft
  • Citrix
  • VMWare

U mag van onze specialisten verwachten dat ze hoge graad van certificering hebben behaald en actief blijven om dit bij te houden, waarvoor ze alle gelegenheid krijgen binnen de T4Change organisatie.

Meer weten?

Laat uw gegevens achter en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om uw vragen te beantwoorden.Ik geef toestemming om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacy verklaringIk geef toestemming om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacy verklaring