Time for a Change – Part 2

< Terug naar nieuws overzicht

Update: 4,5 maand verder en wat gaat de tijd snel.

Wat kan er in 4,5 maand tijd toch veel gebeuren. Van onwetend in de IT naar het steeds meer ontdekken waar ik goed in ben. Inmiddels heb ik een aantal certificaten op zak en ben ik nog steeds aan het leren om verder te komen. Ook kan ik op de werkvloer mee praten m.b.t. problemen en weet ik ze zo nu en dan oplossingen aan te dragen.

De afgelopen maanden zijn voorbij gevolgen maar wat heb ik het naar mijn zin in de IT. Met trots kan ik mededelen dat ik een vast contract heb gekregen bij T4Change en vat dit op als een enorme waardering. Volgens mij zijn de eigenaren ontzettend blij met mij en ik uiteraard ook met hun en mijn collega’s.

Inmiddels werk ik net als de rest van Nederland door het Corona virus vanuit huis. Gelukkig kan ik veel werk verzetten maar het blijft toch vreemd. Geen direct contact met collega’s, overleggen vanuit Teams en veel telefoongesprekken om met iedereen in contact te blijven. Ondanks dat de koffie thuis lekkerder is mis ik wel de gezellige gesprekken bij de koffieautomaat.

Ik weet nog niet waar ik over een paar maanden sta, thuis of weer op de werkvloer maar wat ik wel weet is dat de IT ontzettend goed bij mij past en er nog veel nieuws staat te wachten.

Natuurlijk houd jullie op de hoogte.

Groeten,

Burak

Burak Sagir (Consultant IT)

Meer nieuws

Meer weten?

Laat uw gegevens achter en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om uw vragen te beantwoorden.Ik geef toestemming om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacy verklaringIk geef toestemming om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacy verklaring