Time for a change

< Terug naar nieuws overzicht

It was time for a change and along came T4Change.

Al langere tijd was er in mijn vorige baan geen uitdaging meer en werd het tijd voor een carrière switch. Per toeval kwam T4Change in beeld en werd ik uitgenodigd voor een oriënterend gesprek. Dit voelde meteen goed en voor ik het wist was het contract getekend en stond de eerste opdracht bij de Gemeente Utrecht klaar.

Momenteel houd ik mij binnen de gemeente bezig met de migratie van Windows 7 naar Windows 10. Gister 13 januari 2020 zijn we na lang wachten eindelijk live gegaan en hebben de eerste migraties plaatsgevonden op het stadhuis. Naast de migratie zijn er ook andere interessante vraagstukken op mijn pad gekomen en krijg ik de kans om mij verder te verdiepen in Microsoft Azure en Intune.

Nu meer dan een maand verder ben ik ontzettend blij met mijn keuze en mijn dienstbetrekking binnen T4Change. Ons doel, de IT zowel nationaal als internationaal naar een hoger niveau tillen en het verschil te maken. Waar een kleine club al niet in kan uitblinken!

Graag houd ik jullie de komende tijd op de hoogte van mijn ontwikkelingen bij de Gemeente Utrecht en T4Change ?.

Burak Sagir (Consultant IT)

Meer nieuws

Meer weten?

Laat uw gegevens achter en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om uw vragen te beantwoorden.Ik geef toestemming om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacy verklaringIk geef toestemming om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacy verklaring