Stop met het vermijden van complexe software licenties, maar beheers ze.

< Terug naar nieuws overzicht

Ivanti introduceert de Licentie Optimizer voor zijn IT Asset management ITAM product portfolio. Deze Software Asset Management oplossing levert helderheid in desktop, cloud en andere complexe server-based Enterprise software van leveranciers van o.a. Oracle, Microsoft, Adobe, VMWare en IBM.

Key Features:

  • Powerfulllicensing engine – krijg inzicht en zorg voor compliancy voor elk type licentie, zoals device, subscription, user, core, PVU.
  • “Whatif” modeling and analysis – Krijg inzicht in het effect op je budget wanneer bepaalde keuzes worden gemaakt en wat het effect is op je compliancy status.
  • Global software library – Maak gebruik van onze bibliotheek die continue wordt geupdate door onze experts over nieuwe releases, updates en wijzigingen in licentie modellen.
  • Vendorspecificreports – Genereer rapportage voor leveranciers als IBM, Dell, Microsoft of Adobe om compliant te blijven en als voorbereiding op eventuele audits.

En uiteraard nog veel meer…

Meer nieuws

Meer weten?

Laat uw gegevens achter en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om uw vragen te beantwoorden.Ik geef toestemming om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacy verklaringIk geef toestemming om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacy verklaring