Liquidware en T4Change gaan samenwerken aan werkplek van de toekomst

< Terug naar nieuws overzicht

Softwareleverancier Liquidware heeft T4Change benoemd als implementatiepartner voor haar Adaptive Workspace Management-oplossingen. In het kader van de samenwerking heeft het team van T4Change een uitgebreide training genoten en zullen beide partijen elkaar versterken in de groei.

Liquidware is bezig met een selectieve uitbreiding van haar indirecte verkoopkanaal en zoekt daarbij partijen die zich specialiseren het optimaliseren van werkplekken, al dan niet gerelateerd aan Microsoft-omgevingen. Met de lancering van Windows Virtual Desktop is er een nieuwe fase ontstaan op het gebied van digitale werkplekken. Anticiperend hierop zoekt Liquidware actief naar bedrijven die een track record hebben op dit vlak en bereid zijn te investeren in de samenwerking.

T4Change is zo’n bedrijf. De IT-dienstverlener werd in 2016 opgericht door een aantal specialisten en heeft zich sinds die tijd verder verdiept in ‘de ideale digitale werkplek’. T4Change helpt haar klanten om het maximale uit hun workspace te halen. De experts ondersteunen organisaties bij een diversiteit aan vraagstukken, projecten, migraties, operationele ondersteuning, performance management, interim management en onderhoud. Op het gebied van technologie hanteert T4Change een ‘best-of-breed’ beleid en daar past Liquidware prima tussen.

Lees het gehele artikel hier.

Meer nieuws

Meer weten?

Laat uw gegevens achter en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om uw vragen te beantwoorden.Ik geef toestemming om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacy verklaringIk geef toestemming om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacy verklaring