Ivanti User Workspace Manager 10.1 FR3

< Terug naar nieuws overzicht

Ivanti heeft onlangs User Workspace Manager (voorheen AppSense DesktopNow Plus) 10.1 Feature Release 3 uitgebracht. Een aantal opvallende nieuwe features hierin zijn de mogelijkheid tot het creëren van taken aan te maken voor het uitvoeren van onderhoud op Events in de Management Center Database. Hierdoor is het mogelijk om de hoeveelheid events die doorgaans jaren wordt opgebouwd, geautomatiseerd te verminderen en housekeeping toe te passen op de database.

In Environment management is de mogelijkheid toegevoegd om uiteindelijk de Browsere Edge te personaliseren. Edge is een Windows Store-App en hiervan is bekend dat deze niet of nauwelijks te roamen is, voor diverse  waardoor dit een welkome aanvulling is op de bestaande personalisatie mogelijkheden.

Na het reviewen van de Product Ideas voor Application Control, -welke was aangevraagd door de Community op de Ivanti Ideas Website https://ivanti.uservoice.com/-, zijn een aantal items toegevoegd aan de 10.1 FR3 release.  Onder andere uitbreiding van het gebruik van meer Environment Variabelen in de Application Denied message box en inzicht in de audit log files aangaande zogenaamde ‘Elevated Child processes’.

 

Meer nieuws

Meer weten?

Laat uw gegevens achter en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om uw vragen te beantwoorden.Ik geef toestemming om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacy verklaringIk geef toestemming om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacy verklaring