Ivanti brengt FR4 voor UWM 10.1 uit

< Terug naar nieuws overzicht

Met de release van FR4 voor Ivanti User Workspace Manager 10.1 (UWM powered by AppSense) zijn er een aantal belangrijke en opvallende nieuwe features beschikbaar!

Environment Manager:

In Environment Manager is ‘Cache Roaming for Virtual Sessions’ toegevoegd wat het mogelijk maakt om een container (Virtuele Hard Disk) te koppelen in een virtuele desktop of sessie van een gebruiker tijdens het aanmelden. Hierin kunnen caches van applicaties worden opgeslagen die tussen sessies beschikbaar blijven. Voorbeelden hiervan zijn (onder andere) Outlook OST files, OneNote cache, OneDrive en Java cache files. Hierdoor kan gebruikers een ervaring worden geboden in een virtuele omgeving die de ervaring van een lokaal device evenaart!

Daarnaast zijn er verbeteringen doorgevoerd voor Windows 10 op het gebied van File Type Associations (FTA) policy acties, personalisatie van het resizen van het Start Menu en de configuratie van GeoSync (de mogelijkheid om Personalization Configuration en/ of gebruikers instellingen te synchroniseren tussen meerder locaties zonder noodzaak voor 3rd party technologie).

Management Center:

Management Center Console is uitgebreid met het onder deel ‘Maintenance’ (onderhoud). Hiermee kunnen taken worden aangemaakt en aangepast voor onderhoud op events in de database. Er kunnen (onder andere) taken worden aangemaakt voor het verwijderen van events uit een Deployment Group, events ‘ouder dan’ of met een specifiek event ID. Regelmatig onderhoud uitvoeren op events in de database zorgt voor een optimale performance van het Management Center.

Daarnaast is het nu mogelijk om Deployment Groups te klonen! Hierbij wordt instellingen van een bestaande geselecteerde Deployment Group gekopieerd naar een nieuwe group met dezelfde instellingen die vervolgens kan worden hernoemd.

Naast nieuwe functionaliteit bevat FR4 ook een aantal bug fixes voor zowel Management Center, Environment Manager en Performance Manager.

T4Change heeft ruime ervaring met upgrades van Ivanti producten binnen uiteenlopende omgevingen. Benieuwd naar wat wij hierin voor u kunnen betekenen of wat FR4 voor uw organisatie betekent? Neem vrijblijvend contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken en afstemmen op uw organisatie.

Meer nieuws

Meer weten?

Laat uw gegevens achter en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om uw vragen te beantwoorden.Ik geef toestemming om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacy verklaringIk geef toestemming om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacy verklaring