VMware

VMware een strategische partner in de werkplek

VMware is al jarenlang een marktleider op het gebied van virtualisatiesoftware. Het is een gerenommeerd merk dat altijd als eerste met nieuwe ontwikkelingen komt. Met VMware kunt u genieten van een veilige, stabiele en zeer krachtige oplossing op verschillende gebieden.

Het meest bekend van VMware is nog steeds het ESX platform en alle management diensten die er om heen zitten.

Echter minder bekend is dat VMware een degelijk VDI oplossing kent. Die op het alom geprezen stabiele virtualisatie laag waar VMware zo groot is geworden kan draaien en een gedegen alternatief is voor Citrix Het platform VMware Horizon® levert virtuele of gehoste desktops en applicaties via een enkel platform naar eindgebruikers. Deze desktop- en applicatiediensten, waaronder RDS-hosted apps, gevirtualiseerde apps met VMware ThinApp®, SaaS-apps en zelfs gevirtualiseerde apps van Citrix, ongeacht op welk platform. Horizon helpt IT-beheer, beheert en beveiligt alle Windows-resources die eindgebruikers willen, met de snelheid die ze verwachten, met de efficiënte zakelijke eisen.

Naast deze oplossing heeft VMware ook Airwatch in zijn portfolio opgenomen middels een overname in 2014 een Enterprise Mobility Suite. Airwatch is al jarenlang marktleider op het gebied van Enterprise mobility en biedt mogelijkheden om controle te houden over:

  • Mobile Security,
  • Mobile Device Managment
  • Mobile Application Management
  • Mobile Content Management
  • Mobile Email Management
  • Bring Your Own Device (BYOD)

T4Change kent als geen ander deze markt en heeft gecertificeerde mensen in dienst die u kunnen ondersteunen in de afwegingen en de implementatie van deze oplossingen.

Meer weten?

Laat uw gegevens achter en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om uw vragen te beantwoorden.Ik geef toestemming om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacy verklaringIk geef toestemming om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacy verklaring