MORPHISEC

Morphisec is een security product wat een compleet andere invalshoek hanteert in het voorkomen (preventie en geen detectie post breach) van Advanced Threats, door gebruik te maken van Moving Target Defence (MTD). Hierdoor kunnen fileless, evasive, zero days en in memory attacks worden gestopt zonder kennis vooraf of enige vorm van ML/AI/BA.

De belangrijkste kenmerken van deze oplossing zijn:

1. Morphisec is een PREVENTIE (geen detectie) oplossing zonder enig vorm van ML, AI of Behavioral Analysis. Het genereert geen false-positives en er is geen tuning nodig.
2. Het maakt geen gebruik van ‘signatures’ en stopt alle memory exploits preventief zonder dat er informatie vooraf benodigd is. Er is geen data nodig om algoritmes te trainen of te leren.
3. 0% CPU gebruik bij runtime. Bij starten van de applicatie zal het geheugen worden ge-morphed en een lege huls (skeleton) worden achter gelaten, tijdens runtime slaapt de agent.
4. Er is geen internet connectie nodig en ook geen updates om optimaal te blijven functioneren omdat het product signatures-less is. Er zijn geen Cloud-Centres nodig om Zero Days te stoppen.
5. Het is een ‘Set & Forget’ oplossing. Na installatie vergt het nagenoeg geen onderhoud.
6. Het systeem heeft een attack dashboard en geeft alleen weer wanneer een attack is gestopt en geen alerts / events waar kennis en een eventuele actie voor nodig is.
7. De oplossing beschermd je ook wanneer je applicaties nog niet zijn gepatched (Virtual Patching).
8. De Agent is slechts 2,5Mb. Een enorm kleine footprint en nagenoeg geen impact op de performance (te verwaarlozen)

Het is geen antivirus maar een aanvulling. Het is uitgerold op 1.9+ miljoen endpoints. En er is recent een contract gesloten met Department of Homeland Security in the VS. (https://blog.morphisec.com/morphisec-takes-moving-target-defense-to-the-next-level-with-dhs).

Meer weten?

Laat uw gegevens achter en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om uw vragen te beantwoorden.Ik geef toestemming om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacy verklaringIk geef toestemming om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacy verklaring