AppSense

AppSense DesktopNow onderdeel van Ivanti

Bij het succesvol willen zijn van een VDI of SBC traject staat of valt de omgeving bij een goede gebruikerservaring. Afgelopen jaren hebben allereerst Terminal Services, Remote Desktop en later Server based Computing of de andere variant Virtual Desktop Infrastructures enorm terrein gewonnen binnen IT infrastructuren. Zaken konden op een eenvoudige manier worden gestandaardiseerd en werkplekken konden met een paar simpele klikken voorzien worden van nieuwe software of patches.
Nadeel van dit soort oplossingen is, is dat gebruikers niet standaard is en graag zijn desktop op zijn eigen manier inricht om optimaal te kunnen functioneren. Dit kan een iets kleins zijn zoals de locatie van het icoontje op de desktop, tot het geheel persoonlijk maken van een applicatie. Gebruikerservaring is “key” en wanneer dit wordt vergeten of genegeerd tijdens het project, is de kans groot dat de gebruikers de omgeving niet accepteren.

AppSense DesktopNow is de enige suite te wereld die dit begrijpt en optimaal, effectief en efficiënt, de instellingen (IT beleids- en persoonlijke instellingen) geeft op het moment dat de gebruiker daar ook daadwerkelijk baat bij heeft.

DesktopNow is een handige User Environment Management oplossing, wat een goede balans geeft tussen de grip op het beheersen van de werkplek en de gebruikersproductiviteit. Met DesktopNow kunnen beheerders hun desktop deployment stroomlijnen waarbij ze de mogelijkheid hebben om fysieke, virtuele of cloud-delivered desktops aan te bieden die compliant, veilig en gepersonaliseerd aangeboden wordt. Ongeacht van welke locatie of welk device de gebruikers vandaag een connectie leggen.

DesktopNow V10.x kent krachtige oplossingen voor het reduceren van endpoint security risks, maakt het mogelijk makkelijk naar Windows 10 versies te migreren en geeft de gebruiker de mogelijkheid om ondanks de complexiteit in de omgeving toch een persoonlijke gebruikerservaring geven.

File Director

Naast deze suite heeft AppSense met het product File Director de mogelijkheid om eenvoudig data consolidatie projecten uit te voeren, waarbij data verspreid staat over verschillende desktops en/of laptops kan worden bewaard weer terug in het datacenter of een andere share oplossing zoals bijvoorbeeld OneDrive. Data verlies door diefstal of bij het crashen van een harde schijf behoort daarbij tot het verleden.

Meer weten?

Laat uw gegevens achter en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om uw vragen te beantwoorden.Ik geef toestemming om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacy verklaringIk geef toestemming om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacy verklaring