IVANTI

Ivanti; een nieuwe naam met gerenommeerde merken

Ivanti een bedrijf wat sinds 2017 op de markt is, maar wel het meest bekend is geworden met het merk LANDESK, wat al sinds jaar en dag in het IT landschap bekend was. Sinds de overname in 2009 door een investeringsmaatschappij heeft LANDESK in de loop der jaren een aantal bedrijven verworven die allemaal betrekking hebben op hun systems management platform. Naast AppSense had LANDESK ook Shavlik (patching & security) en Wavelink (EMM) verworven en meest recent zijn ze samengevoegd met HEAT. In plaats van alle producten onder de naam LANDESK te noemen, wat toch nog vaak wordt geassocieerd met ‘traditioneel fat client systeembeheer’, is het bedrijf ge-re-brand naar Ivanti wat meer past op de evoluerende managementvisie.

Oplossinggebieden:

ITSM

IT Service Management (ITSM) is goed startpunt voor digitale transformatie en is een uitstekende oplossing om te bepalen waar de organisatie staat. Bijvoorbeeld, als een nieuwe werknemer contact moet opnemen met een IT-afdeling, om toegang tot het netwerk te krijgen, in plaats dat ze dat middels een self-service portaal dit zelf kunnen doen, dan is er nog werk te verzetten. Organisaties die gebruik maken van de Ivanti ITSM oplossingen en weten deze goed afgestemd te krijgen op hun organisatie slagen erin om doormiddel van analyses, automatisering en andere technologieën beter in te spelen op de behoefte van de organisatie. Het helpen van gebruikers behoefte in plaats van sec de middelen te beheren, geeft een beter beeld wat er speelt binnen de organisatie en wat er nog komen zal. Hierdoor kunnen aanzienlijke verbeteringen in gebruikersproductiviteit, agility en tevredenheid kunnen worden bewerkstelligd.

ITAM
IT asset management (ITAM) oplossing helpen organisaties ongebruikte softwarelicenties terug te krijgen en door die vervelende audits heen te komen. Binnen de ITAM suite geven rapportage-, analysefuncties en opties duidelijke, nauwkeurige en actuele informatie aan uw team, audit bureau’s en ‘C-level’ management, op het moment dat dat nodig is. Met de oplossing als ITAM voorkom dat illegale software binnen de organisatie draait, ben in controle van compliance en kunnen beslissingen genomen worden over het uit faseren van “unsupported” software. Daarnaast kan de Ivanti License Optimizer u helpen om complexe, server-gebaseerde enterprise producten te begrijpen zoals die aangeboden door Oracle, Microsoft, VMware en IBM.

Security
Security is tegenwoordig niet alleen een kwestie van het hebben van een firewall en een goed antivirus programma. Toen in 2017 er twee varianten van cryptolockers (WannaCry, Petya) binnen organisatie binnendrongen en dit te wijten was aan het gebrek van het patchen van de software, zijn organisatie meer tijd en resources aan het besteden aan het patch management. Tevens beseffen organisaties nu ook beter dat “standaard” antivirus programma’s onvoldoende bescherming bieden en ondanks deze faciliteiten dit soort software nog steeds weet binnen te dringen. Met Application Control van AppSense kan ongeauthorizeerde applicaties worden gestopt en kunnen lokale administrators accounts beter worden beveiligd. Met Patch management kan als extensie op SCCM of standalone het patch level van de gehele IT-infrastructuur naar een hoger niveau worden getild, waardoor security breeches eerder worden gedicht.

UEM/User focus
Snelle aanlogtijden? Roaming gebruikers met robuuste, altijd gepersonaliseerde desktops? transparante OS en fysiek-naar-virtuele migraties? Easy PC refreshes? Ivanti Environment Manager, aangedreven door AppSense, maakt de droom een ​​realiteit met on-demand personalisatie en een specifieke, contextuele beleidscontrole. IT levert een geweldige gebruikerservaring, waardoor gebruikers precies krijgen wat ze nodig hebben om hun werk te doen. Raakt de data op de laptop regelmatig kwijt, of slingert uw bedrijfsdata op USB keys, dropbox of andere mobiele devices op een ongecontroleerde wijze. Met File-Director van AppSense is het mogelijk een consolidatie slag te maken en de data weer gecontroleerd in eigen beheer te krijgen, zonder verlies van functionaliteit voor uw gebruikers.

Meer weten?

Laat uw gegevens achter en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om uw vragen te beantwoorden.Ik geef toestemming om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacy verklaringIk geef toestemming om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacy verklaring