IGEL

IGEL OS

IGEL is de leverancier van een geavanceerd Operating System voor zowel on-premise als op Cloud-gebaseerde werkomgevingen met toonaangevende softwareoplossingen als IGEL OS™, IGEL UD Pocket™ (UDP) en IGEL Universal Management Suite™ (UMS). Deze oplossingen vertegenwoordigen een veiliger, beter beheersbaar en kostenefficiënter platform voor het beheer van endpoints dat ondersteuning biedt voor vrijwel elk x86-apparaat.

De software van IGEL bestaat uit de Workspace Edition en de Universal Management Suite en kan worden aangevuld met het Enterprise Management Pack. De Workspace Edition bestaat uit het IGEL OS en optimaliseert standaard zowel Audio als Video door het meegeleverde Multi-media Codec Pack. De Universal Management Suite is de management software voor het eenvoudig en veilig beheren van ieder IGEL OS endpoint met standaard High Availability (HA) en de Igel Management Interface (IMI) voor het creëren van workflows en integraties. Het Enterprise Management Pack biedt oplossingen voor onder andere Remote Device Management, het bouwen van niet standaard applicaties en het monitoren en bijhouden van gekoppelde randapparaten.

IGEL UD Pocket is de Enterprise OS oplossing voor elk apparaat wat van USB kan opstarten. Naast het behouden van het bestaande OS kan aan zowel externe adviseurs als thuisgebruikers op een veilige en eenvoudige manier toegang tot uw werkomgeving worden geboden zonder in controle te zijn van het persoonlijke apparaat .

IGEL OS is platform onafhankelijk en werkt op elk compatibel 64-bit x86 apparaat. Voor diegenen die IGEL OS willen koppelen met hardware van wereldklasse, leveren IGEL endpoints een hoge beveiliging en optimale prestatie met een vertrouwde, probleemloze ervaring. De thin clients zijn ontworpen om te dienen als ideale endpoints voor een breed scala aan gebruiksscenario’s, van eenvoudige toegang tot het web en kantoorapplicaties tot de meest veeleisende engineering- en ontwerp workloads. De in Duitsland ontwikkelde endpoint-oplossingen van IGEL worden geleverd met beheerfunctionaliteit, een hardware garantie van vijf jaar en softwareondersteuning van 3 jaar (na end-of-life). Bedrijven kunnen hiermee forse kostenbesparingen realiseren door de levensduur van endpoints te verlengen en vanuit één dashboardinterface uitgebreide controle te krijgen op alle apparaten waarop IGEL OS draait.

IGEL heeft vestigingen in alle delen van de wereld en wordt vertegenwoordigd door partners in ruim 50 landen.

Ga voor meer informatie over IGEL naar www.igel.com.

Meer weten?

Laat uw gegevens achter en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om uw vragen te beantwoorden.Ik geef toestemming om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacy verklaringIk geef toestemming om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacy verklaring