DEVICETRUST

DeviceTRUST geeft IT een extra dimensie door context te geven aan het gebruik van IT-diensten. De gebruikers krijgen alle vrijheid om hun werkplek van elke werkplek, op elk device, op elk netwerk gebruiken, terwijl IT-Afdelingen zich kunnen committeren aan compliancy regels en beveiliging.

DeviceTRUST  wordt geleverd met meer dan 200 out-of-the-box hardware, software, netwerk, security, performance en locatie gebaseerde contextuele mogelijkheden voor zowel de virtuele als de fysieke werkplekken. DeviceTRUST can makkelijk worden geintegreerd in een bestaande Workspace Managment oplossing en heeft geen additionele infrastructuur nodig. De context van de gebruiker is altijd up-to-date en elke wijziging in de context zorgt voor een voor gedefinieerde verandering.

deviceTRUST – Contextualizing IT

Meer weten?

Laat uw gegevens achter en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om uw vragen te beantwoorden.Ik geef toestemming om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacy verklaringIk geef toestemming om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacy verklaring