CITRIX

De motor achter de digitale transformatie

Citrix is volledig gefocust op één principe: het op een veilige en eenvoudige manier toegankelijk maken van apps en data. Vanaf elke locatie. Op elk gewenst moment. En op elk device en via elk netwerk.

Organisaties moeten de vrijheid krijgen om de grenzen van hun productiviteit en innovatiekracht te verleggen. Mensen moeten in staat zijn overal te werken. En IT-afdelingen moeten de zekerheid hebben dat hun kritische systemen altijd toegankelijk en veilig zijn.

Daarom wil Citrix een wereld creëren waarin mensen, organisaties en ‘dingen’ op een veilige manier verbinding hebben en bereikbaar zijn. Een wereld waar alle bedrijfsvoering op digitale wijze plaats vindt. Een wereld waarin onze klanten vrij zijn om het buitengewone mogelijk te maken. We willen dit bereiken door de beste geïntegreerde technologische diensten ter wereld te ontwikkelen voor het veilig aanbieden van apps en data ⎯ altijd en overal.

Strategieën om onze visie werkelijkheid te maken

De meest uiteenlopende organisaties gaan digitaal werken. Ze moeten disruptieve bedrijfsmodellen ontwikkelen en nieuwe manieren vinden om betrokkenheid te creëren bij zowel medewerkers als klanten. Iedereen gaat anders werken. De complexiteit en beperkingen van de systemen van vroeger en de securityproblematiek houden veel organisaties nog tegen om de digitale toekomst echt volledig te omarmen.

Wij denken dat er een betere manier is om de digitale organisatie mogelijk te maken. Wij willen de digitale transformatie kracht bijzetten en onze visie werkelijkheid maken door ons te focussen op de volgende vier strategieën:

  • Leider worden op het gebied van Workspace as a Service (WaaS) met het meest complete en geïntegreerde platform voor het veilig aanbieden van apps, data en netwerken ‘as a service’ in de Citrix Cloud.
  • Ons leiderschap en onze groei versterken op het gebied van application delivery, virtualisatie en mobility.
  • Een duidelijke leiderspositie verwerven voor secure network delivery solutions voor organisaties, mid-market en strategische serviceproviders.
  • Uitgroeien tot de preferred en meest gebruikte oplossing voor Enterprise File Synchronization and Sharing (EFSS) voor zakelijke gebruikers in alle segmenten.

Meer weten?

Laat uw gegevens achter en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om uw vragen te beantwoorden.Ik geef toestemming om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacy verklaringIk geef toestemming om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacy verklaring